schoonheidssalon zozo

kom langs, verbeter, bloei en ontspan

Wenkbrauw en Wimpers

Wenkbrauw

Bij Schoonheidssalon zozo zijn we gespecialiseerd in het epileren, shapen en verven van de wenkbrauw. Neem gerust een kijkje op onze Instagram pagina om onze prachtige resultaten te bekijken. 

Verven Wenkbrauwen

€15

Verven Wimpers

€15

Verven met henna 

€20

Henna + Shapen

€35

Verven en Henna

Het voordeel van henna brows in tegenstelling tot gewoon verven, is dat de henna verf ook op de huid onder de wenkbrauw blijft zitten. Dankzij deze manier van verven kan de wenkbrauw zorgvuldig opgevuld worden en is de kleur mooier en intenser. Met als resultaat: langer plezier van je wenkbrauwen in de perfecte tint, maar ook van vollere en strakkere wenkbrauwen.

Wimpers

Een Elleebana wimperlift is een behandeling van de eigen wimpers, zonder extensions aan te brengen. Met deze wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven. De wimpers worden gelift door middel van siliconen rods. Hierdoor wordt elk wimperhaartje behandeld en is een wimperkrultang overbodig. De wimperlift door middel van siliconen rods is niet schadelijk voor je eigen wimpers.

Voordelen

Lash lift

€50

Lash lift + wimpers verven

€55

Lash Lift

De wimperlift is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers. Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze behandeling een goede oplossing.

Geschikt voor alle wimpers

Zorgeloos de deur uit

Blijf op de hoogte