schoonheidssalon zozo

kom langs, verbeter, bloei en ontspan

Huidverbetering ter anti-aging in Alkmaar

Zoek jij een behandeling voor huidverbetering met als doel anti-aging in Alkmaar? Schoonheidssalon Zozo is dé specialist in huidverzorging. Wij bieden een anti-aging zuurstofbehandeling ter verbetering van de huid aan. De behandeling geeft je gezicht een stralende en verzorgde tint.

Huidverbetering door een anti-aging zuurstofbehandeling

De zuurstofbehandeling in onze schoonheidssalon is een 3-in-1 behandeling van:

  • Microdermabrasie
  • Fruitzuurspeeling
  • Zuurstoftherapie

Deze behandeling ter verbetering van de huid maakt de fijne lijntjes in je gezicht zachter, verbetert de textuur van je huid geeft je een stralende verzorgde tint.

Welke effecten heeft de zuurstofbehandeling?

Onze behandeling voor huidverbetering ter anti-aging heeft positieve effecten op je huid. Het eerste effect van de behandeling is exfoliatie. Hierbij scrubt een capsule de bovenste huidlaag op een milde manier. Overtollige dode huidcellen worden verwijderd om de huid voor te bereiden op de opname van actieve ingrediënten. Rimpels vervagen en er treedt een sterke huidverbetering op. Ook spatten zuurstofbelletjes tijdens de behandeling tegen het huidoppervlak uiteen, waardoor van binnenuit de zuurstof met voedingsstoffen naar het behandelgebied worden gevoerd. Dit verhoogt de huidstofwisseling en celvernieuwing. De combinatie van deze effecten zorgt ervoor dat de opname van actieve ingrediënten wordt gestimuleerd.

Voordelen

Radiofrequentie​

Door middel van radiofrequentie wordt de huid in de diepere lagen tijdens de behandeling voor huidverbetering ter anti-aging verhit, waardoor collageenvezels samentrekken en er zo direct verstrakking ontstaat. Dit is de beste behandeling tegen huidveroudering en stimuleert de collageen- en elastineproductie op langere termijn. Voor een optimaal resultaat adviseren wij een kuur van minimaal zes behandelingen, waarbij je een keer per week langskomt. Bij huidproblemen kun je bij ons ook terecht voor verzorgende peelings.

Voordelen
Schoonheidssalon Zozo_BUSINESS-shoot_HR_37_150

Ultrasound ​

Door middel van ultrasound wordt de dichtheid van de huid tijdens de anti-aging behandeling voor huidverbetering tijdelijk verkleint, waardoor er kleine ruimtes tussen de cellen ontstaan. Actieve ingrediënten kunnen hierdoor makkelijker doordringen in de huid. Ultrasound zorgt er ook voor dat de actieve ingrediënten worden afgebroken tot kleinere moleculen en zo dieper in de huid doordringen.

Voordelen

Boek een anti-aging behandeling in onze praktijk

Naast de anti-aging zuurstofbehandeling bieden wij in onze schoonheidssalon meerdere huidverbeteringsbehandelingen aan, zoals acnebehandelingen. Een anti-aging behandeling voor huidverbetering plan je eenvoudig online. Voor vragen of extra informatie over onze behandelingen kun je altijd contact met ons opnemen.

Alle huidverbeterende behandelingen zijn bij te boeken bij een van onze gezichtsbehandelingen​

Blijf op de hoogte 

× Hoe kan ik je helpen?