Huidverbetering

Kom langs, verbeter, bloei en ontspan

  • Persoonlijke aanpak
  • Medische pedicures
  • Gespecialiseerd in huidproblemen

Wil jij een behandeling voor huidverbetering ondergaan? Schoonheidssalon Zozo is een vakkundige praktijk voor huidverbetering. Bij onze praktijk kun je terecht met huidproblemen zoals acne, huidveroudering en couperose. Onze behandelingen zijn niet alleen bevorderend voor de huid, maar dienen ook als jouw welverdiende ontspanningsmoment.

Wil jij een huidverbeterende behandeling?

Plan hier je afspraak in!
Schoonheidssalon Zozo_BUSINESS-shoot_HR_14_150
Schoonheidssalon Zozo_BUSINESS-shoot_HR_11_150

Behandelingen voor ontspannende huidverbetering

In onze praktijk in Alkmaar bieden we diverse behandelingen aan om huidverbetering te realiseren. Bij ons boek je:

In onze praktijk voor huidverbetering vinden wij het belangrijk om te kijken naar een doelgerichte methode om jouw huidproblemen aan te pakken. Voorafgaand aan elke behandeling vindt er daarom een intakegesprek plaats. Hierin bespreken we jouw wensen en geven we je persoonlijk advies. Zo gaan we samen op weg om het gewenste resultaat te realiseren.

Waarom is het belangrijk om goed voor je huid te zorgen?

Je huid wordt aan veel elementen blootgesteld. Denk hierbij aan verschillende weersinvloeden, temperatuurswisselingen en vervuiling van de lucht. Wist je dat de huid na het 25e levensjaar al de eerste tekenen van veroudering laat zien? Ook alcohol en slechte voeding zorgen ervoor dat de huid eerder verouderd. In onze schoonheidssalon vinden we het belangrijk om de huid goed te verzorgen. Dit doen wij door verschillende behandelingen aan te bieden, zodat iedereen in onze praktijk voor huidverbetering terechtkan. De soort behandeling voor huidverzorging is namelijk afhankelijk van jouw huidtype en -conditie. Samen kijken wij graag naar welke behandeling goed bij jou past. Naast behandelingen voor huidproblemen, geven wij in onze praktijk voor huidverbetering ook ontspannende gezichtsbehandelingen.

Alle huidverbeterende behandelingen zijn bij te boeken bij een van onze gezichtsbehandelingen​

Boek je behandeling naar keuze in onze praktijk voor huidverbetering

Wil jij een behandeling die zorgt voor huidverbetering boeken bij onze praktijk? Maak je afspraak online. Heb je vragen over de behandelingen die wij geven of over onze praktijk voor huidverbetering? Wij beantwoorden deze graag! Om op de hoogte te blijven van alle relevante informatie en leuke aanbiedingen voor onze behandelingen te ontvangen, schrijf je je in voor onze nieuwsbrief. Wij verwelkomen je graag in onze praktijk voor huidverbetering!

Schoonheidssalon Zozo_BUSINESS-shoot_HR_37_150

Blijf op de hoogte 

Gevestigd in Hair C

Kanaalkade 16B

1811 LP Alkmaar

0642694350

Openingstijden:

Maandag 09:00-14:00
Dinsdag 09:00-18:00 
Woensdag  09.00-18.00
Donderdag 09.00-18.00
Vrijdag 09.00-18:00
Zaterdag 09.00-17.00

× Hoe kan ik je helpen?