schoonheidssalon zozo

kom langs, verbeter, bloei en ontspan

Peeling voor het gezicht in Alkmaar

Bij Schoonheidssalon Zozo in Alkmaar bieden we een peeling voor het gezicht aan, waarmee we jouw huid weten te verfrissen en te vernieuwen. Wij bieden verschillende soorten peelings aan, afgestemd op jouw specifieke huidtype en behoeften. Een peeling voor het gezicht helpt bij het verwijderen van dode huidcellen, het verminderen van fijne lijntjes en het verbeteren van de algehele huidtextuur. Het is een ideale behandeling om je huid een gezonde, stralende gloed te geven.

Het belang van een peeling voor het gezicht

Peeling helpt niet alleen bij het verjongen en verzorgen van de huid, maar bevordert ook de effectiviteit van andere huidverzorgingsproducten door het verwijderen van de bovenste laag dode huidcellen. Hierdoor kunnen serums en moisturizers beter doordringen en hun werk doen. Een peeling voor het gezicht kan ook helpen bij het verminderen van acne, hyperpigmentatie en andere huidoneffenheden. Door de huid te exfoliëren, wordt de celvernieuwing gestimuleerd, wat leidt tot een helderdere en gezondere huid.

Botanical Peel

De Botanical Peel is een peeling die ingezet kan worden bij veel huidproblemen voor het gezicht en andere lichaamsdelen. De peeling geeft verbluffende resultaten en maakt de huid fris, jeugdig, glad en stralend. De Botanic Peel werkt van binnenuit. In onze huid (waaronder ook in het gezicht), bevinden zich levende huidcellen hierop werkt de peeling in. Hierdoor worden de fibroblasten aan het werk gezet waardoor de huid steviger en compacter wordt.

Acné

Acné is een verzamelnaam voor huidaandoeningen. Van een puistje dat ontstaat doordat de porie verstopt raakt door overmatige talgproductie tot aan ernstige vormen van acné. Daarvoor bieden we effectieve acnebehandelingen aan.

Rosacea

Rosacea is een chronische aandoening van de huid, met name in het gezicht. De meest voorkomende symptomen zijn blijvende roodheid, bultjes, puistjes en zichtbare bloedvaatjes.

Pigment

Een onregelmatige teint, ook wel hyperpigmentatie genoemd, is een onregelmatige verkleuring van de huid. Dit kan komen door een overproductie van melanine, het pigment dat verantwoordelijk is voor de huid- en haarkleur. Onze behandelingen bevorderen de huid in het gelaat.

AHA Peel

De AHA-peeling heeft een intense exfoliërende werking voor het gezicht, die alphahydroxyzuren bevat. De peeling kan als kuur gebruikt worden of los als behandeling geboekt worden voor het gezicht. Ook kun je deze peeling bij jouw gezichtsbehandeling voegen voor een extra boost.

De werkzaamheden van alphahydroxyzuren zijn aangetoond bij

Maak een afspraak en kom langs op intake gesprek

Boek vandaag nog je afspraak en ontdek het verschil dat een professionele peeling voor het gezicht kan maken! Voorafgaand aan de behandeling wordt er altijd een scan gemaakt van de huid met de Observe 520x. Hiermee maken we in onze schoonheidssalon een volledige scan van de huid om zo ook in de diepere huidlagen te kunnen kijken. Op basis hiervan geven we een duidelijk advies. Onze ervaren specialisten zullen de perfecte peeling voor jouw huidtype en behoeften selecteren en ervoor zorgen dat je een ontspannende en verjongende ervaring hebt.

Voordelen

Boek nu een van onze peeling behandelingen

Blijf op de hoogte 

× Hoe kan ik je helpen?