schoonheidssalon zozo

kom langs, verbeter, bloei en ontspan

Peelings

Botanical Peel

De Botanical Peel is een peeling die ingezet kan worden bij veel huidproblemen. De peeling geeft verbluffende resultaten en maakt de huid fris, jeugdig, glad en stralend. De Botanic Peel werkt van binnenuit. In onze huid bevinden zich levende huidcellen hierop werkt de peeling in. Hierdoor worden de fibroblasten aan het werk gezet waardoor de huid steviger en compacter wordt.

Intake gesprek

Voorafgaand aan de behandeling wordt er altijd een scan gemaakt van de huid met de Observe 520x.


Hiermee maken we een volledige scan van de huid om zo ook in de diepere huidlagen te kunnen kijken. Op basis hiervan geven we een duidelijk advies

Acné

Acné is een verzamelnaam voor huidaandoeningen. Van een puistje dat ontstaat doordat de porie verstopt raakt door overmatige talgproductie tot aan ernstige vormen van acné. 

Couperose

Couperose zijn verschillende kleine, rode (soms blauwe) bloedvaatjes op de wangen, kin, neus en hals of decolleté. Dit kan onder andere gebeuren door veroudering, veel buiten zijn en blootstelling aan 
UV-straling.

Rosacea

Rosacea is een chronische aandoening van de huid, met name in het gezicht. De meest voorkomende symptomen zijn blijvende roodheid, bultjes, puistjes en zichtbare bloedvaatjes.

Pigment

Een onregelmatige teint ook wel hyperpigmentatie genoemd, is een onregelmatige verkleuring van de huid. Dit kan komen door een overproductie van melanine, het pigment dat verantwoordelijk is voor de huid- en haarkleur. 

Prijzen

Botanic Peel
Anti Age

€95

Botanic Peel
Acné

€135

*Prijzen voor de kuur behandelingen zijn op aanvraag

AHA Peel

De AHA peeling heeft een intense exfoliërende werking die Alphahydroxy zuren bevat. De peeling kan als kuur gebruikt worden of los als behandeling geboekt worden. Ook kun je deze peeling bij je gezichtsbehandeling voegen voor een extra boost.

De werkzaamheden van alphahydroxyzuren zijn aangetoond bij
Voordelen

Boek nu een van onze peeling behandelingen

Blijf op de hoogte