schoonheidssalon zozo

kom langs, verbeter, bloei en ontspan

Ontharingsbehandeling in Alkmaar

Ben jij op zoek naar een goede ontharingsbehandeling bij een praktijk voor ontharing in Alkmaar? Schoonheidssalon Zozo is zo’n betrouwbare praktijk voor ontharing. Bij ons kun je terecht voor ontharingsbehandelingen in het gezicht en over het hele lichaam. Wij maken gebruik van hars, zodat het ongewenste haar langer wegblijft en dunner weer teruggroeit.

Harsen tijdens de ontharingsbehandeling

Harsen of waxen is het weghalen van ongewenst haar. Dit werkt als volgt:

  • Er wordt warme of koude ontharingswax op het lichaam gestreken met een spatel of roller.
  • De wax laten we stollen.
  • We trekken de wax eraf.

Na gemiddeld drie tot zes weken komen de haartjes weer terug, maar zijn dan zachter en dunner dan voorheen. In onze praktijk voor huidverzorging brengen we voor de ontharingsbehandeling een talkpoeder aan om de huid te beschermen tijdens het harsen. Na de behandeling bieden we een speciale verzorging om de huid te kalmeren. Naast ontharingsbehandelingen, bieden wij ook powder brows behandelingen. Zo maak jij jouw self-care compleet!

Waarom kiezen voor harsen in plaats van scheren?

Harsen heeft veel voordelen ten opzichte van scheren. Met harsen neem je de haarwortel mee en duurt het langer voor de haren weer terug groeien. Bij scheren groeien de haren harder en dikker terug, terwijl met harsen de haren uiteindelijk dunner en zachter terug groeien. Je hebt dus langer plezier van harsen dan van scheren. In onze praktijk voor ontharing bieden we diverse gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen voor ontharen aan.

Wij gebruiken verschillende soorten hars voor ontharing

In onze praktijk voor ontharing gebruiken wij twee soorten hars: soft hars en hard wax. Soft hars is een zachte hars die eraf wordt gehaald met een strip. Hard wax wordt zelf hard en verwijderen we niet met een strip, de wax zelf is als het ware de strip. Hard wax wordt gebruikt bij de gevoelige huid. Voor de ontharingsbehandeling kijken wij naar welke hars het beste is voor jouw haren. Voor behandelingen op het gelaat, zoals je wenkbrauwen en wimpers, gebruiken wij altijd hard wax.

Boek je behandeling bij onze praktijk voor ontharing

Een harsbehandeling in onze praktijk voor ontharing boek je eenvoudig online. Wil je meer informatie over onze ontharingsbehandelingen ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om de meest relevante informatie en aanbiedingen te ontvangen! Wij bieden nog veel meer lichaamsbehandelingen aan, zoals de biopulse therapy. Je bent altijd welkom in onze schoonheidssalon.

Maak nu een afspraak en ga zorgeloos de zomer door

× Hoe kan ik je helpen?