schoonheidssalon zozo

kom langs, verbeter, bloei en ontspan

Meer informatie over al onze behandelingen en extra informatie over de salon kun je vrijblijvend opvragen via het contact formulier

Contact

Kanaalkade 16B
1811LP Alkmaar 
0642694350

 

Weet je ons te vinden?

Veel gestelde vragen​

Hoe plan ik een afspraak in?

Op de contactpagina kun je een formulier invullen. Er wordt binnen 24 uur contact met je opgenomen.

Hoe zeg ik een afspraak af?

Je kunt een afspraak afzeggen door telefonisch of per mail contact op te nemen. Onze gegevens vind je op de contact pagina.

Welke voorwaarden gelden voor het afzeggen van een afspraak?

Wanneer je verhinderd bent of om een bepaalde reden de afspraak niet door
kan gaan, moet je de afspraak 48 uur voor de behandeling afzeggen of verplaatsen. Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor de afspraak. Als je binnen 48 uur annuleert brengen wij 50% van de behandelprijs in rekening. Bij niet annuleren (no-show) brengen wij 100% van de behandelprijs in rekening.

Wat is PMU?

PMU ook wel bekend als permanente make-up is een behandeling die door schoonheidssalon zozo op de wenkbrauwen wordt toegepast. Hierdoor worden de wenkbrauwen geshaped en in vorm gebracht.

Wat kan ik verwachten bij een basis gezicht behandeling?

Bij een basis gezichtsbehandeling komen alle onderdelen samen. We kijken tijdens de behandeling naar wat jouw huid op dat moment nodig heeft. In de behandeling maken we de huid goed schoon, passen we bindweefselmassage
toe en verzorgen we de huid naderhand met een verzorgende crème.

Wat kan ik verwachten bij een exclusieve gezichtsbehandeling?

Bij een uitgebreide gezichtsbehandeling wordt naast een diepte reiniging ook een bindweefselmassage toegepast op het gelaat. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijk masker en massage van de hals, schouder en decolleté. Na het masker wordt de huid nog gevoed met een extra serum en crème. Deze behandeling is perfect voor huidverbetering en biedt ook de nodige ontspanning.

Worden de behandelingen vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Op dit moment worden de behandelingen van schoonheidssalon zozo nog niet vergoed bij Nederlandse zorgverzekeraars. Wanneer dit wel mogelijk is word je op de hoogte gebracht.

× Hoe kan ik je helpen?