Couperosebehandeling in Alkmaar

Kom langs, verbeter, bloei en ontspan

  • Persoonlijke aanpak
  • Medische pedicures
  • Gespecialiseerd in huidproblemen

Heb je last van couperose, die vervelende rode vlekken op je gezicht? Dan is een couperosebehandeling bij Schoonheidssalon Zozo in Alkmaar precies wat je nodig hebt. Met deze gespecialiseerde behandeling richten wij ons op het verminderen van de zichtbare rode adertjes en verbeteren we de algehele conditie van je huid. Door middel van geavanceerde technieken wordt couperose effectief aangepakt, waardoor je huid er egaler en gezonder uitziet, en jij weer vol zelfvertrouwen door het leven kan.

Wil jij een couperosebehandeling?

Plan hier je afspraak in!
Schoonheidssalon Zozo_BUSINESS-shoot_HR_14_150

De voordelen van een couperosebehandeling

De voordelen van een couperosebehandeling in onze salon zijn talrijk. Ten eerste vermindert het de roodheid en zichtbaarheid van de kleine adertjes aanzienlijk, wat resulteert in een egalere huidskleur binnen enkele weken. Bovendien verbetert een couperosebehandeling de huidstructuur en verhoogt de elasticiteit van de huid, waardoor je een frissere en jongere uitstraling krijgt. Het is ook een veilige methode, met minimale bijwerkingen en weinig tot geen hersteltijd. Onze specialisten nemen je stap voor stap mee in het proces en bekijken wat het beste is voor jouw huid. Zo word je goed voorbereid voordat we aan de slag gaan. Naast de couperosebehandeling bieden we in onze praktijk nog veel meer behandelingen voor huidverzorging aan. Denk hierbij aan:

·         Een bindweefselmassage

·         Microneedling

·         Tele’way

Alle huidverbeterende behandelingen zijn bij te boeken bij een van onze gezichtsbehandelingen​

Maak een afspraak en kom langs

Onze deskundige specialisten zullen je voorzien van een persoonlijke analyse en een op maat gemaakt behandelplan. Met onze couperosebehandeling neem je afscheid van die vervelende rode vlekken en verwelkom je een stralende, egale huid. Het is tijd om jezelf die zorg en aandacht te geven die je verdient. Maak vandaag nog een afspraak en zet de eerste stap naar een zelfverzekerder en gelukkiger jij! Kom nu op afspraak langs in onze schoonheidssalon.

Schoonheidssalon Zozo_BUSINESS-shoot_HR_37_150

Blijf op de hoogte 

Gevestigd in Hair C

Kanaalkade 16B

1811 LP Alkmaar

0642694350

Openingstijden:

Maandag 09:00-14:00
Dinsdag 09:00-18:00 
Woensdag  09.00-18.00
Donderdag 09.00-18.00
Vrijdag 09.00-18:00
Zaterdag 09.00-17.00

× Hoe kan ik je helpen?