schoonheidssalon zozo

kom langs, verbeter, bloei en ontspan

Voetpedicure in Alkmaar

Ben je op zoek naar een vakkundige voetpedicure in Alkmaar? Schoonheidssalon Zozo biedt diverse behandelingen voor voetverzorging en -onderhoud aan. Onze medewerkers zijn pedicures en hebben zich in de loop der jaren gespecialiseerd in veel voorkomende voetproblemen. Blijf hier niet te lang mee rondlopen, onderhoud telt. Naast specialistische behandelingen kun je ook voor basisbehandelingen pedicure bij ons terecht in Alkmaar.

“Een persoonlijke aanpak met prachtige resultaten”

Voetpedicure voor een goede voetverzorging

Voeten zijn vaak een vergeten lichaamsdeel, terwijl ze ons overal heen brengen en elke dag weer worden belast. Een goede verzorging van de voeten voelt niet alleen fijn, maar voorkomt ook problemen. Als praktijk voor huidverzorging bieden wij zowel medisch pedicure als ontspannende voetpedicure aan. Zo loop je met heerlijk verzorgende en zijdezachte voeten weer de deur uit. Naast voetverzorging kun je ook voor een verzorgde huid op het gelaat bij ons terecht.

Basisbehandeling tijdens een pedicure

Wij bieden verschillende behandelingen aan als voetpedicure ter verbetering van de huid aan. Heb jij niet veel bijzonderheden aan jouw voeten maar wil je wel een verzorgende en ontspannende pedicure? Kies dan de basisbehandeling. Deze pedicure bestaat uit:

De basisbehandeling boek je voor € 36,50 bij onze praktijk.

Uitgebreide medische pedicure

Heb jij last van eelt, likdoorns en/of ingroeiende nagels? Dan is de uitgebreide behandeling voor voetpedicure iets voor jou. Een medisch pedicure bestaat uit:

Voor € 52,50 is de uitgebreide behandeling te boeken bij onze schoonheidssalon.

Specifieke
Behandeling

Naast de basis- en de uitgebreide behandeling, bieden wij ook een specifieke behandeling voor voetproblemen aan. Dit kan een behandeling zijn om:

De specifieke behandelingen boek je vanaf 16,- in onze schoonheidssalon.

Boek een afspraak voor een (medisch) pedicure

Elke voetbehandeling kan uitgebreid worden met een mooie gellak op de nagels om het helemaal af te maken. Deze boek je voor maar € 18,50 bij je (medisch) pedicure. Jouw voetpedicure naar keuze boek je gemakkelijk online bij ons of neem contact met ons op voor meer informatie over de behandelingen.

Boek één van onze  pedicure behandelingen in onze eigen boekingsapp. 

Het onderhoud dat telt ​

Blijf op de hoogte 

× Hoe kan ik je helpen?