schoonheidssalon zozo

kom langs, verbeter, bloei en ontspan

Permanente Make-Up

Wil jij een powder brows behandeling ondergaan? Schoonheidssalon Zozo biedt deze permanente make-upbehandeling met mooie resultaten. Voorafgaand aan de powder brows behandeling in Alkmaar houden wij altijd een intake om jouw wensen te bespreken en je te adviseren over de kleur en vorm van de permanente make-up.


”Ik ben super blij met mijn wenkbrauwen het eindresultaat”

-Elise Bakkum.

Hoe werkt de powder brows behandeling?

In ons schoonheidssalon voor huidverzorging bieden wij permanente make-upbehandelingen. Bij een powder brows behandeling worden de wenkbrauwen met een PMU- apparaat gepigmenteerd, waardoor een mooi poedereffect het eindresultaat is. Zo lijkt het alsof je de wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd.

Wij houden altijd een intakegesprek voorafgaand aan de behandeling

Voordat we beginnen met de behandeling in het gezicht nemen we samen jouw wensen door. Hierin bespreken we:

  • Hoe jij jouw wenkbrauwen voortekent
  • Welke kleur je gebruikt

Ook adviseren wij je over de kleur en de vorm die past bij jouw gezicht. Hierna gaan wij de wenkbrauwen voortekenen op basis van jouw wensen. Dit doen we door onze speciale brow-mapping techniek. Na jouw goedkeuring beginnen we met het toepassen van de powder brows techniek. De behandeling sluiten we af met nazorgadvies en het maken van een vervolgafspraak. Deze nabehandeling vindt zes tot acht weken later plaats. Voor de perfecte wenkbrauwen boek je naast de permanente make-up behandeling ook een ontharingsbehandeling bij ons.


Prijzen

Powder Brows inclusief nabehandeling​

€299

Powder brows touch up binnen
1 jaar

€100

Powder brows touch up binnen 1,5 jaar

€150

Powder brows touch up
2 jaar

€200

Boek je permanente make-upbehandeling bij ons

Boek nu jouw intakegesprek voor onze powder brows behandeling via het contactformulier. Ben je nieuwsgierig naar onze behaalde resultaten? Neem dan een kijkje op de Instagrampagina van Schoonheidssalon Zozo. Naast permanente make-up bieden wij ook andere behandelingen ter bevordering van de huid in het gelaat aan.

Voordelen

Wij raden deze

behandeling af bij

Voortaan van alle gemakken voorzien​