schoonheidssalon zozo

kom langs, verbeter, bloei en ontspan

Bindweefselmassage

Wist je dat door een bindweefselmassage afvalstoffen in het lichaam beter worden afgevoerd? Bij Schoonheidssalon Zozo in Alkmaar hebben wij jarenlange ervaring en kennis over het bindweefsel en bieden we een bindweefselmassage aan. Voor de eerste behandeling houden we altijd een intakegesprek, hierin bespreken we jouw wensen en geven wij je persoonlijk advies.

Weet je dat door bindweefselmassage de afvalstoffen beter worden afgevoerd?

Wat is een bindweefselmassage?

Een bindweefselmassage draagt bij aan de huidverbetering. Door middel van een stevige massage in het gezicht wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd, zodat er meer zuurstof in het bloed komt en afvalstoffen beter afgevoerd worden. Hierdoor zal je huid een mooie structuur krijgen met strakkere contouren. Bij huidproblemen raden wij een bindweefselkuur aan. Deze kuur bestaat uit één à twee verzorgende gezichtsbehandelingen per week, met een totaal van zes tot acht behandelingen.  

De gevolgen van een ongezond bindweefsel

Als schoonheidssalon voor huidverzorging hebben we jarenlange kennis en ervaring over het bindweefsel. Een ongezond bindweefsel heeft negatieve gevolgen zoals:

Ter bevordering van een gezonde huid boek je een verzorgende gelaatsbehandeling in de vorm van een bindweefselmassage bij onze praktijk.

De gevolgen van een gezond bindweefsel

Een gezond bindweefsel heeft natuurlijk positieve gevolgen, zoals: 

Voor een extra goede verzorging van de huid boek je bij ons ook anti-aging behandelingen.

Boek een bindweefselmassage eenvoudig via onze website

Een verzorgende bindweefselmassage boek je eenvoudig online. Meer informatie over onze behandelingen en ons schoonheidssalon vraag je vrijblijvend op via ons contactformulier. Wist je dat je je hier ook in kunt schrijven voor de nieuwsbrief? Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste informatie en aanbiedingen!

Prijzen

Wil je eerst kijken of een bindweefselmassage wat voor jou is? Maak dan een afspraak voor een gezichtsbehandeling. Bindweefselmassage is een onderdeel van onze gezichtsbehandelingen.

Bindweefselmassage Gelaat​

€62

Bindweefselmassage Gelaat, Hals & Decolleté​

€73

Bindweefselmassage Benen​

€73

Bindweefselmassage Armen​

€40

Bindweefselmassage Buik​

€40

Verbeter, bloei en ontspan​