schoonheidssalon zozo

kom langs, verbeter, bloei en ontspan

Bindweefselmassage

Wist je dat door een bindweefselmassage afvalstoffen in het lichaam beter worden afgevoerd? Bij Schoonheidssalon Zozo in Alkmaar hebben wij jarenlange ervaring en kennis over het bindweefsel en bieden we een bindweefselmassage aan voor jouw benen en voor de rest van het lichaam. Voor de eerste behandeling houden we altijd een intakegesprek, hierin bespreken we jouw wensen en geven wij je persoonlijk advies.

Weet je dat door bindweefselmassage de afvalstoffen beter worden afgevoerd?

Wat zijn de voordelen van een bindweefselmassage?

Een bindweefselmassage aan jouw benen draagt bij aan de huidverbetering. Door middel van een stevige massage in het gezicht wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd, zodat er meer zuurstof in het bloed komt en afvalstoffen beter afgevoerd worden. Hierdoor zal je huid een mooie structuur krijgen met strakkere contouren. Bij huidproblemen raden wij een bindweefselkuur aan. Deze kuur bestaat uit één à twee verzorgende gezichtsbehandelingen per week, met een totaal van zes tot acht behandelingen.

De gevolgen van een ongezond bindweefsel

Als schoonheidssalon hebben we jarenlange kennis en ervaring over het bindweefsel. Een ongezond bindweefsel heeft negatieve gevolgen zoals:

Ter bevordering van een gezonde huid boek je een verzorgende gelaatsbehandeling in de vorm van een bindweefselmassage bij onze praktijk.

De gevolgen van een gezond bindweefsel

Een gezond bindweefsel heeft natuurlijk positieve gevolgen, zoals:

Voor een extra goede verzorging van de huid boek je bij ons ook anti-aging behandelingen.

Boek een bindweefselmassage eenvoudig via onze website

Een verzorgende bindweefselmassage voor jouw benen boek je eenvoudig online. Meer informatie over onze behandelingen en onze salon vraag je vrijblijvend aan via ons contactformulier. Wist je dat je je hier ook in kunt schrijven voor de nieuwsbrief? Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste informatie en aanbiedingen! Voor een bindweefselmassage voor de benen zit je bij ons goed.

Verbeter, bloei en ontspan​

× Hoe kan ik je helpen?