schoonheidssalon zozo

kom langs, verbeter, bloei en ontspan

Wie is
Mariska

Ik ben Mariska Verschuur en eigenaresse van schoonheidssalon zozo. Sinds 2011 zit ik in de schoonheidsbranche. Ik heb veel mogen zien en leren waardoor ik nu mijn expertise kan inzetten voor de beste resultaten. 

Ik ben schoonheidsspecialiste en medisch pedicure. Huidverbetering, voetproblemen maar ook ontspanning zijn mijn passie. In de salon werk ik aan de gewenste verbetering,
wat zien we en wat zijn jouw wensen. Op basis hiervan geef ik een goed advies en een op maat gemaakt behandelplan. Met
de juiste behandeling en producten ga je weer stralend de deur uit. Ik zie je graag in de salon!

‘Als huidspecialiste en ondernemer ben ik altijd op zoek naar verbetering ‘

Wie is
melissa

Ik ben Melissa Kranenburg en woon met mijn man en twee lieve zonen in Alkmaar. Ik werk als huidspecialiste en pedicure bij Schoonheidssalon zozo. Ik heb altijd een enorme passie gehad voor de schoonheidsbranche. In 2022 heb ik mij hierom om laten scholen om mijn droomvak uit te kunnen gaan voeren. Ik ben heel geïnteresseerd in het oplossen van verschillende  huidproblemen. Om mijn klanten hiermee goed  van dienst te kunnen zijn heb ik mij gespecialiseerd in het oplossen van huidproblemen omtrent acné. Naast het verhelpen van huidproblemen , kan ik je ook van dienst zijn met; het verven van wenkbrauwen en wimpers, harsbehandelingen van bijvoorbeeld het gelaat en het lichaam. 


Tot snel!

 ‘Ik geniet van wat verbetering bij mijn klanten teweeg brengt’  

Een stralende huid is lekker in je vel zitten

Blijf op de hoogte

× Hoe kan ik je helpen?