schoonheidssalon zozo

kom langs, verbeter, bloei en ontspan

Microneedling in Alkmaar

Voor microneedling zit je goed bij Schoonheidssalon Zozo in Alkmaar. Dit is een behandeling waarbij we met een speciale pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huid eigen, glad collageen. Dit bevordert de huid. De behandeling kan voor veel huidproblemen ingezet worden. Onze behandelingen zijn niet alleen bevorderend voor de huid, maar dienen ook als jouw welverdiende ontspanningsmoment.

De voordelen van microneedling

Waarom kiezen voor microneedling? Deze behandeling biedt tal van voordelen voor je huid. Ten eerste, microneedling stimuleert de huidvernieuwing op een natuurlijke wijze, wat resulteert in een jongere en stralendere uitstraling. Het verbetert niet alleen de algehele textuur en toon van je huid, maar helpt ook bij het verminderen van fijne lijntjes, acnelittekens en vergrote poriën. Bovendien is microneedling een veilige methode die weinig tot geen downtime vereist, waardoor je snel weer door kunt met je dagelijkse activiteiten. Het is een effectieve manier om je huid te verjongen zonder het gebruik van invasieve procedures. Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering en hanteren een persoonlijke aanpak.

Microneedling in combinatie met andere behandelingen

De microneedlingbehandeling kun je combineren met de Biopulse therapy. De effectiviteit en extra collageen opbouw wordt tijdens deze combinatie tot 50% verhoogt, waardoor er in kortere tijd intensievere resultaten behaald kunnen worden. Daarnaast zit je bij ons goed voor andere typen behandelingen, waaronder:

Het resultaat van een behandeling:
Bij de volgende zaken voeren wij de behandeling niet uit

Voorzorg

Waar dien je op te letten?

Nazorg

Waar dien je op te letten?

Boek nu een afspraak

Bij onze schoonheidssalon zit je goed voor microneedling. Het is een investering in jezelf en in het behoud van een gezonde, jeugdige huid. Ons team staat klaar om je te begeleiden in dit proces en om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke resultaten behaalt. Laat deze kans niet liggen en maak vandaag nog een afspraak voor jouw behandeling!

Alle huidverbeterende behandelingen zijn bij te boeken bij een van onze gezichtsbehandelingen​

Blijf op de hoogte 

× Hoe kan ik je helpen?