schoonheidssalon zozo

kom langs, verbeter, bloei en ontspan

Schoonheidssalon in Alkmaar-centrum

Bij Schoonheidssalon Zozo in Alkmaar-Centrum staat jouw huid centraal. In onze schoonheidssalon combineren we geavanceerde technieken met persoonlijke aandacht om jouw huid te laten stralen. Of je nu last hebt van huidveroudering, acne of gewoon een gezondere uitstraling wilt, onze schoonheidsspecialist staat klaar om je te helpen.

Waarom kiezen voor onze schoonheidssalon voor huidverbetering?

Als jij je afvraagt waarom je zou kiezen voor onze schoonheidssalon in Alkmaar voor huidverbetering, denk dan aan de persoonlijke benadering en expertise van onze schoonheidsspecialist. Wij gebruiken als schoonheidssalon hoogwaardige producten en technieken voor huidverbeteringen die specifiek zijn afgestemd op jouw huidtype en behoeften. Dit zorgt niet alleen voor een direct zichtbare verbetering, maar ook voor langdurige gezondheid van je huid. 

Een gezonde huid, op een manier die bij jou past

Eigenaresse Mariska van Schoonheidssalon Zozo heeft haar praktijk voor huidverzorging in 2022 opgericht. Sinds 2011 was ze al werkzaam als zzp’er in de schoonheidsbranche. Door een eigen schoonheidssalon voor huidverbetering op te richten, heeft ze een grote stap gezet waarbij ze haar expertise in kan zetten. Mariska vindt het belangrijk om aan de gewenste resultaten van haar klanten te werken en geeft daarom graag advies en een behandelplan op maat.

Maak vandaag nog een afspraak

Onze schoonheidsspecialist werkt nauw met je samen om een op maat gemaakt behandelplan te ontwikkelen dat aansluit bij jouw unieke huidbehoeften. Of je nu een specifiek huidprobleem wilt aanpakken of simpelweg je natuurlijke schoonheid wilt benadrukken, wij zijn hier om je te helpen. Laat je huidverzorging niet aan het toeval over; vertrouw op de expertise van onze professionele schoonheidsspecialist. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf het verschil!

Behandelingen

Gelaat

Meer informatie over onze gezichtsbehandelingen vind je op de pagina ; Behandelingen

Wenkbrauw
+
Wimpers

Meer informatie over onze wenkbrauw en wimper behandelingen vind je op de pagina ; Behandelingen

Voet

Meer informatie over onze pedicure behandelingen vind je op de pagina ; Behandelingen

Bindweefsel Massage

Meer informatie over onze bindweefsel massage vind je op de pagina ; Behandelingen

Massage Lichaam

Meer informatie over onze lichaamsmassages vind je op de pagina ; Behandelingen

Ontharen

Meer informatie over onze ontharing-behandelingen vind je op de pagina ; Behandelingen

Tijd voor jezelf?

Blijf op de hoogte

× Hoe kan ik je helpen?